Worstmakerij

In onze worstmakerij produceren wij de lekkerste worsten en vleeswaren. Wij gebruiken uitsluitend verse grondstoffen en specerijen. Alles wat wij maken doen wij met zeer veel zorg en liefde voor ons vak. De ambachtelijkheid en de ouderwetse echte smaak van vroeger proeft u absoluut in onze producten terug.

Tijdens de najaarkeuring van Het Worstmakersgilde
is onze rookworst bekroond met GOUD!


Worsten

Al onze worsten komen uit eigen worstmakerij. Ze worden bereid met verse ingrediënten en met liefde voor het vak.

Toppers
  • Rookworst
  • Droge worst; met kruidnagel
  • Grillworst
  • Zeeuws spek
  • Gebraden gehakt
  • Knakworst
  • Italiaanse worst
  • Boerenmetworst
  • Rauwe ham
  • Pavantri ham


Bekroonde producten

Gildeslager/worstmaker Fred Duyndam is in de prijzen gevallen tijdens de Slavakto en Arnhem Rookworststad.

Lees meer >>


Meester Worstmaker

Fred Duyndam is Meester Worstmaker.

Lees meer >>

2x Speklappen op de barbecue
De speklap is een echte klassieker voor op de barbecue. Marineer ze op 2 manieren! ... de bereiding »
Recept v/d Week
Widget_25_26_2x_speklappen_op_de_barbecue
bereidingstijd 20 min
Vandaag
14.1°C
mist
Wind: wzw 1 m/sec
dinsdag
22°C
woensdag
23°C

Openingstijden

MaandagMa t/m
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.30 t/m 18.00 uur
ZaterdagZa 08.30 t/m 15.00 uur
ZondagZo t/m
Op dinsdag t/m donderdag van 12.30 tot 13.30 gesloten.