Specialiteiten

Heeft u onze specialiteiten al eens geproefd? Wij hebben een ruime keuze in top-kwaliteits vleeswaren, allemaal vers van het mes! Daarnaast vindt u ook, wisselend in ons assortiment, diverse vers vlees specialiteiten.


Vers vlees specialiteiten

Italiaanse cordon bleu

Heerlijke cordon bleu naar Italiaans recept, echt genieten!

Gemarineerd plakje rosbief met achterham en mozzarella.

Deze heerlijke rosbief met achterham en mozzarella brengt u in Italiaanse sferen.


Vleeswarenspecialiteiten

Achterham gegrild

Warm geserveerd: een echte delicatesse!

Runderrookvlees

Uitsluitend gemaakt van onze Blonde D'Aquitaine koe. Minimaal 8 weken gerijpt.
Dun gesneden op een Twents beschuitje, dat is pas een Goedemorgen!

Pavantriham

Genoemd naar de beroemde worstmaker Paul van Trigt, een rauwe ham minimaal 1 jaar gerijpt, welke een smaaktest met de Parmaham kan weerstaan.

Corned beef

Een ouderwets rundvleesproduct, op een moderne wijze geproduceerd, en zeer smaakvol.

Ontbijtspek

Het spek wordt droog gezouten. Voor de smaak maken we gebruik van de gemalen lavaswortel. Heerlijk in bijvoorbeeld de stamppot of op een pannenkoek.

Boerenmetworst

Uit eigen worstmakerij.


Cervelaat

Uit eigen worstmakerij.

2x Speklappen op de barbecue
De speklap is een echte klassieker voor op de barbecue. Marineer ze op 2 manieren! ... de bereiding »
Recept v/d Week
Widget_25_26_2x_speklappen_op_de_barbecue
bereidingstijd 20 min
Vandaag
14.1°C
mist
Wind: wzw 1 m/sec
dinsdag
22°C
woensdag
23°C

Openingstijden

MaandagMa t/m
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.30 t/m 18.00 uur
ZaterdagZa 08.30 t/m 15.00 uur
ZondagZo t/m
Op dinsdag t/m donderdag van 12.30 tot 13.30 gesloten.