Nieuws

GOUD

Onlangs zijn diverse van onze producten met GOUD bekroond.

  • Rookvlees
  • Kookworst
  • Hausmacher
  • Zeeuws spek

Goud bij Arnhem Rookworststad 2016

Gildeslager Duyndam in de prijzen gevallen tijdens de 42e nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2016. De grove en fijne rookworst van Gildeslager Duyndam zijn tijdens de 42e vakwedstrijd Arnhem Rookworst bekroond met GOUD!

De vakwedstrijd Arnhem Rookworststad is de grootste nationale Gelderse Rookworstwedstrijd voor innovatieve rookworstproducten. Slagers en worstmakers uit heel Nederland krijgen tijdens deze wedstrijd de kans om nationale waardering te oogsten voor hun vakkundigheid door mee te doen aan deze unieke vakwedstrijd.

Het behalen van een onderscheiding is dan ook een erkenning van de kwaliteit van de Gelderse Rookworst en een waardering voor het vakmanschap van deze ambachtelijke specialist.
Een team van deskundige juryleden keurden de ingezonden producten op uiterlijk en aanzien, vorm en kleur, aanzien snijvlak en structuur, geur en smaak, consistentie en innovatie.

Het feit dat de producten van Gildeslager Duyndam bekroond zijn met GOUD, betekent dat zij een Gelderse Rookworst van zeer hoge kwaliteit verkopen.
 
De organisatie van Arnhem Rookworststad

Slavakto 2015

Fred heeft GOUD met ster behaald voor de volgende producten!

  • Hausmacher
  • Cervelaat
  • Corned beef
  • Rookworst

Tweede prijs 'Worstmakerij van het Jaar 2014 regio Gelderland'

Tijdens de jaarbijeenkomst van Het Worstmakersgilde op 20 januari 2014 ontving Gildeslager Duyndam uit handen van sportman van het jaar Epke Zonderland de tweede prijs ‘Kampioen worstmakerij regio Gelderland’. Vele collega’s en vakgenoten waren hierbij aanwezig.

Vakman

Zoals het een vakman betaamt, geeft Gildeslager Duyndam de exacte receptuur van zijn topproducten niet prijs! Wel benadrukt hij dat men in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Zo is de worstmakerij ingericht volgens alle moderne eisen op het gebied van voedselveiligheid. Verder verwerkt men uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen.

Het Worstmakersgilde

Net als bijna 175 collega-slagers is Gildeslager Duyndam aangesloten bij Het Worstmakersgilde. De rode draad door de formule is authentiek vakmanschap. Heel regelmatig nemen de ondernemers op regionaal niveau een kijkje in elkaars worstmakerij. Zo wordt men continu gevoed met nieuwe recepturen en bereidingswijzen. Het resultaat ziet u in de toonbank: een groots assortiment smaakvolle vleeswaren, worst, traiteur en vleesspecialiteiten.

Onafhankelijke keuring

Het afgelopen jaar is Gildeslager Duyndam diverse keren onverwachts gekeurd. Diverse producten – zowel vleeswaren, worst als ook traiteurartikelen zijn door een vakjury beoordeeld op o.a. geur, smaak en versheid. Bovendien heeft TNO Voeding deze producten microbiologisch gekeurd. Goed om te weten is dat de Gildeslager niet alleen staat voor smaakvolle, maar ook voor veilige en gezonde vleesproducten.

Kip op blik
Doordat de kip op een blik met bier staat blijft hij goed sappig. Eet smakelijk! ... de bereiding »
Recept v/d Week
Widget_33_34_kip_op_blik
bereidingstijd 20 min
Vandaag
17.1°C
licht bewolkt
Wind: zzw 3 m/sec
zaterdag
18°C
zondag
19°C

Openingstijden

MaandagMa t/m
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.30 t/m 18.00 uur
ZaterdagZa 08.30 t/m 15.00 uur
ZondagZo t/m
Op dinsdag t/m donderdag van 12.30 tot 13.30 gesloten.

Wij zijn ma. 7 t/m ma. 28 augustus gesloten. Di. 29 augustus staan wij weer voor u klaar!