Topproducten bij Slagerij Duyndam te Wierden

Alle slagerijen die toegelaten zijn tot het Worstmakersgilde, onderscheiden zich door het leveren van een uitstekende kwaliteit vlees, worst, vleeswaren, traiteurproducten en andere delicatessen. Vele soorten vleeswaren, worst en traiteurproducten worden op ambachtelijke wijze in eigen bedrijf gemaakt.

Zij ontvangen hiervoor de proclamatie van stichting het Worstmakersgilde.

Het Worstmakersgilde is een club van volambachtelijke slagers, die juist het vervaardigen van topproducten hoog in het vaandel heeft staan. Zij verstaan hun vak als geen ander. Als vakbroeders onder elkaar kijken zij dan ook heel kritisch naar elkaars producten.

De slagers van het Worstmakersgilde, laten hun producten ook regelmatig beoordelen door een vakjury. Op wisselende en onverwachte tijdstippen worden bij de deelnemers producten opgehaald. De producten worden door onafhankelijke keurmeesters heel nauwkeurig geproefd en zorgvuldig bekeken. Ze worden als het ware binnenste buiten gekeerd. Na de keuring wordt er door de jury een beoordelingsrapport opgesteld.

De producten van Slagerij Duyndam zijn met goud bekroond en hij ontvangt hiervoor een ‘Worstbeeld’ voor de waardering van zijn ‘gouden’ producten!

Gildeslagerij Duyndam is eigenlijk gewoon ‘een lekker eten en genieten winkel’!


Slavakto 2015

Tijdens de Slavakto 2015 in de Jaarbeurs Utrecht zijn wij in de prijzen gevallen.

Goud met ster

  • Snijworst
  • Corned beef
  • Rookworst
  • Hausmacher

HWG Voorjaarskeuring

Tijdens de HWG voorjaarskeuring hebben wij GOUD gekregen voor de volgende producten.

  • Achterham
  • Ontbijtspek
  • Prei-gehaktschotel
  • Zalmsalade
  • Gekookte worst


Goud bij Arnhem Rookworststad 2016

Gildeslager Duyndam in de prijzen gevallen tijdens de 42e nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2016. De grove en fijne rookworst van Gildeslager Duyndam zijn tijdens de 42e vakwedstrijd Arnhem Rookworst bekroond met GOUD!

De vakwedstrijd Arnhem Rookworststad is de grootste nationale Gelderse Rookworstwedstrijd voor innovatieve rookworstproducten. Slagers en worstmakers uit heel Nederland krijgen tijdens deze wedstrijd de kans om nationale waardering te oogsten voor hun vakkundigheid door mee te doen aan deze unieke vakwedstrijd.

Het behalen van een onderscheiding is dan ook een erkenning van de kwaliteit van de Gelderse Rookworst en een waardering voor het vakmanschap van deze ambachtelijke specialist.
Een team van deskundige juryleden keurden de ingezonden producten op uiterlijk en aanzien, vorm en kleur, aanzien snijvlak en structuur, geur en smaak, consistentie en innovatie.

Het feit dat de producten van Gildeslager Duyndam bekroond zijn met GOUD, betekent dat zij een Gelderse Rookworst van zeer hoge kwaliteit verkopen.
 
De organisatie van Arnhem Rookworststad


Arnhem Rookworststad

Gouden rookworst!!!

Bij de nationale vakwedstijd van Arnhem Rookworststad heeft Fred Duyndam op 10 oktober 2015, goud behaald voor zijn rookworst!

Rookworst is goud waard

Gildeslager/worstmaker Fred Duyndam is in de prijzen gevallen tijdens de nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2015.

De ingezonden producten van meester worstmaker Fred Duyndam zijn tijdens de  vakwedstrijd Arnhem Rookworst bekroond met goud met ster.

Arnhem Rookworststad vakwedstrijd is de grootste nationale Gelderse Rookworstwedstrijd voor rookworsten en innovatieve rookworstproducten in Nederland.

Slagers en worstmakers uit heel Nederland krijgen tijdens deze wedstrijd de kans om nationale waardering te oogsten voor hun vakkundigheid door mee te doen aan deze unieke vakwedstrijd.

Thumb_beker_rookworst

Het behalen van een onderscheiding is dan ook een erkenning van de kwaliteit van de Gelderse Rookworst, en een waardering voor het vakmanschap van deze ambachtelijke specialisten.

Een team van deskundige juryleden keurden de ingezonden producten op uiterlijk en aanzien, vorm en kleur, aanzien snijvlak en structuur, geur en smaak, consistentie en innovatie.

Het feit dat de producten van Fred Duyndam bekroond zijn, betekent dat hij een Gelderse Rookworst van zeer hoge kwaliteit verkoopt.

De organisatie van Arnhem Rookworststad